Portal
Diensten

Hybride- en multicloud

Zo houdt u de controle over uw ICT-netwerkinfrastructuur

Neem contact op
hybride_multicloud
BESPAAR RUIM 1000,- EURO PER JAAR

Tijdelijke Promo - Profiteer nu van een kosteloze DCspine Poort

Via de onderstaande button komt u op de speciale promo pagina waar u meer informatie vindt over onze tijdelijke actie. Profiteer nu en vraag direct de gratis DCspine Poort aan.

Uw ICT- en applicatielandschap is nog lang niet uitgegroeid en het is nu al complex. De vraag is hoe u in controle en wendbaar blijft, terwijl u ook wilt kunnen inspelen op ontwikkelingen en innovaties die de efficiëntie en continuïteit van uw organisatie verder vergroten. Het antwoord daarop? Een hybride- of multicloudoplossing.

Gebruiksgemak en beheersbaarheid

Of u nu gebruik wilt maken van de publieke cloud, een privé cloud of een combinatie daarvan (hybride cloud): we kunnen u de veilige privéconnectiviteit garanderen die nodig is voor een onberispelijke cloudervaring. U kunt daarbij vertrouwen op ongeëvenaard gebruiksgemak en aantrekkelijke voorwaarden. Zo heeft onze selfservice-portal het gemak van de App Store: verbindingen kunnen eenvoudig en snel worden opgezet, u kunt bandbreedtes naar wens aanpassen en u zit niet vast aan langdurige contracten.

Integratie van clouddiensten

Digitalisering brengt automatisch de integratie van clouddiensten met zich mee. En dat is een complex proces. Operationele-, monitoring- en beveiligingstools en -processen vereisen veranderingen. Hoe meer oplossingen geïntegreerd moeten worden met uw ICT-omgeving, hoe complexer en riskanter dat is. Dat maakt onze hybride oplossingen interessant.

Hogere flexibiliteit, lagere kosten met hybride infrastructuur

Met onze hybride oplossingen heeft u toegang tot uw data vanuit on-premise en de cloud. Een hybride architectuur verhoogt de flexibiliteit en beschikbaarheid van uw ICT-infrastructuur, terwijl de kosten omlaaggaan. Onze experts vertellen u graag meer over de voordelen en mogelijkheden voor uw organisatie. 

Contact

Meer weten over onze cloud oplossingen?

We lichten ze graag toe in een persoonlijk gesprek.