Portal
Whitepaper cloud connect

Whitepaper: de noodzaak voor een end-to-end Cloud Connect

Hoe zorg je voor betrouwbare cloudconnectiviteit? In dit whitepaper onderzoeken we hoe een end-to-end cloud connect werkt en welke voordelen het biedt.

Download whitepaper
Contact

Meer weten over onze oplossingen?

We helpen u graag verder.

Steeds meer organisaties omarmen de publieke cloud. Door dit groeiende gebruik van de cloud worstelen IT-afdelingen met de benodigde connectiviteit. Cloudconnectiviteit, bijvoorbeeld via het internet, is vaak te complex en onbetrouwbaar om de mogelijkheden van de cloud goed te benutten.

De vraag naar private connectiviteit naar de cloud groeit dan ook snel. Cloud service providers, managed service providers en ISP’s kunnen aan deze vraag voldoen door hun klanten een end-to-end Cloud Connect aan te bieden.

In deze whitepaper onderzoeken we de voordelen van een private, end-to-end Cloud Connect. We bespreken waarom bestaande oplossingen vaak niet voldoen en hoe een end-to-end oplossing organisaties wél verder helpt. Ook laten we kort zien hoe eenvoudig het is om end-to-end cloudconnectiviteit op te zetten met een van de drie grote publieke cloudaanbieders: AWS, Microsoft Azure en Google Cloud.

Wilt u weten hoe u uw klanten kunt helpen met connectiviteit naar de cloud? Download dan snel onze whitepaper!

 

Download whitepaper: de noodzaak voor een end-to-end Cloud Connect