Portal
Nieuw DCspine portal
01 okt. 2019

Cloud- en managed service providers nog beter bediend met nieuw DCspine portal

DCspine, het innovatieve Nederlandse platform voor on demand cloud- en datacenterconnectiviteit, heeft een nieuwe release van het platform vrijgegeven. 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte rondom alle ontwikkelingen

DCspine, het innovatieve Nederlandse platform voor on demand cloud- en datacenterconnectiviteit, heeft een nieuwe release van het platform vrijgegeven. Nieuwe functies die zijn toegevoegd zijn onder andere end-to-end redundantie op port- en netwerkniveau en verbeterd interconnectiebeheer. Hierdoor is het nog eenvoudiger om via DCspine directe verbindingen met derden te maken. Ook is een communitypagina toegevoegd zodat bedrijven die gebruik maken van het platform hun aanwezigheid onder de aandacht kunnen brengen bij andere gebruikers.

De dienstverlening van DCspine richt zich op bedrijven en organisaties die snel en flexibel connectiviteit willen opzetten. Voorbeelden zijn Managed Service Providers, Cloud Service Providers, VoIP aanbieders en Content Delivery Networks. DCspine biedt de mogelijkheid om tussen alle grote commerciële multi-tenant datacenters in Nederland op basis van Software Defined Networking (SDN) verbindingen op te zetten, met contractduren startend vanaf 1 dag. Bestaande eigen en (nieuwe) klantnetwerken kunnen gemakkelijk worden toegevoegd en beheersbaar worden gemaakt. Dit faciliteert eenvoudige en schaalbare netwerkoplossingen voor het gebruik van public, hybrid en private cloud.

Jan Michiel Berkel, directeur van DCspine, is trots op het resultaat dat zijn team heeft neergezet. “We werken continu aan verbetering van het platform en luisteren daarbij goed naar de feedback van onze klanten en partners. Met een nieuwe lay-out die connectiviteit nog eenvoudiger maakt dan het via ons platform al was, nieuwe diensten die de flexibiliteit vergroten en veel nieuwe functies die het portaal robuuster maken dan ooit, denken wij goed te kunnen voldoen aan de wensen van onze klanten.”

We werken continu aan verbetering van het platform en luisteren daarbij goed naar de feedback van onze klanten en partners

De uitrol van het vernieuwde portal vond plaats kort nadat DCspine bekendmaakte uit te breiden naar België, in de toekomst meer partnerdiensten te willen leveren en het contact met klanten over de ontwikkelingen van het platform te intensiveren. “We merken dat er behoefte is onder onze klanten om via het platform nog sneller datacenter connectiviteit te kunnen regelen en ook aanvullende dienstverlening af te nemen”, aldus Berkel. “We willen onze services verder daarop aanscherpen en hebben daartoe ook een aantal nieuwe features toegevoegd. Al met al is het nu nog eenvoudiger om tegen scherpe tarieven flexibel connectiviteit af te nemen op ons platform.”

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte rondom alle ontwikkelingen