Portal
JM
20 jul. 2021

DCspine Zomerupdate 2021 – Terugblik en onze toekomstplannen

Het eerste half jaar van 2021 is weer voorbijgevlogen en de meeste van ons kunnen genieten van een welverdiende zomervakantie. En een “break” is nodig, vooral na een periode dat er veel van iedereen is gevraagd gedurende de COVID tijden en waarin onze digitale infrastructuur een nóg belangrijkere basis van de economie is gaan vormen. 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte rondom alle ontwikkelingen

Het eerste half jaar van 2021 is weer voorbijgevlogen en de meeste van ons kunnen genieten van een welverdiende zomervakantie. En een “break” is nodig, vooral na een periode dat er veel van iedereen is gevraagd gedurende de COVID tijden en waarin onze digitale infrastructuur een nóg belangrijkere basis van de economie is gaan vormen. Wij weten dat dit ook geldt voor elk van onze klanten en partners.

Verbetering van onze dienstverlening

Trots ben ik op de stappen die we hebben gezet om onze dienstverlening te verbeteren;

  • Zo hebben we onze nieuwe pricing model geïntroduceerd met daarbij flexibele contracttermijnen, hebben we een nieuwe monitoring tooling in gebruik genomen voor meer inzicht in ons netwerk en is er na feedback besloten onze facturatie systemen te vervangen om sneller te kunnen factureren.
  • We hebben ons netwerk verder uitgebreid naar datacenters in Nederland, België en Duitsland om toegang te geven naar nog meer partijen binnen het DCspine ecosysteem. 
  • Tot slot hebben we geïnvesteerd in onze backbone infrastructuur en internet services.

Blijven investeren in het DCspine team

Om te blijven voorzien van de beste service, blijven we investeren in ons team. Onlangs is Vincent Koogje het team komen versterken als netwerk engineer en zijn we momenteel op zoek naar een extra netwerk engineer en een business developer.
Wij houden ons aanbevolen voor tips of directe interesse! 

Plannen voor het komende half jaar

Wat kunnen jullie van ons verwachten in het komende half jaar? Maximale focus op innovatie om connectivity makkelijker te maken en jullie van alle hazzle te ontzorgen. Om dit te bereiken zullen we een nieuwe versie van onze portal releasen, ons netwerk nog meer uitbreiden en de customer service verder automatiseren en verbeteren.

Onze partners dragen enorm veel bij binnen het ecosysteem en hechten wij veel waarde aan onze samenwerking en de input die zij ons leveren. Daarom willen we ons nog meer ontwikkelen als een hechte partner met kennis van zaken en blijven we graag met jullie in gesprek.
 

Geniet van de zomer,
Jan Michiel Berkel – MD DCspine
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte rondom alle ontwikkelingen