Portal
Vernieuwde website DCspine
21 sep. 2021

Klaar voor de toekomst met vernieuwde website DCspine

Lees meer

Meer weten over DCspine en onze oplossingen?

DCspine verbindt u met de diensten die u nodig heeft, op het moment dat u ze nodig heeft. Klik op de onderstaande button en lees meer over onze cloud, connectiviteit, internet en interconnection oplossingen.

De vernieuwde website van DCspine is live en daar zijn we trots op! Graag vertellen we u over de nieuwe mogelijkheden binnen onze digitale omgeving en hoe deze veranderingen onze partnership met Eurofiber en de Europese groeiambities van DCspine symboliseren. Lees snel verder.

Vorig jaar introduceerden wij het nieuwe logo dat onze intensieve samenwerking met Eurofiber symboliseert. Dit wordt nu nogmaals versterkt door onze te bundelen in het ‘dcspine.eurofiber.com’ domein. En doordat we met onze diensten en het netwerk steeds dieper Europa ingaan, zoals onlangs de opening van een Point of Presence (PoP) in Frankfurt, hebben we gekozen om het domein naar ‘.com’ over te zetten. Onze ambitie is uiteraard om connectiviteit niet alleen in Nederland en België te optimaliseren, maar ook in de rest van Europa. 

Nieuwe look and feel

De nieuwe look & feel van onze website sluit naadloos aan op onze groeiambities en de partnership met Eurofiber. Zo is de website navigatie geoptimaliseerd en kun je nu een duidelijkere omschrijving van onze diensten vinden. Ook het zoeken binnen DCspine hebben we verbeterd en uitgebreid en kun je snel binnen een rubriek of onderwerp filteren op type content. 

Wij zijn in ieder geval trots op de nieuwe DCspine website! Met connectiviteit als één van de belangrijkste pijlers binnen de digitale economie is het belangrijk voor ons  om uw gebruikerservaring te blijven verbeteren.

Wilt u meer leren over DCspine en ons interconnectiviteitplatform? Neem dan contact op met sales via sales@dcspine.nl of vul hieronder het contactformulier in.

Meer weten over DCspine interconnectieplatform?