Portal
Internet en IP Transit
15 sep. 2021

Nieuwe DCspine diensten - Internet en IP Transit

Meer weten over onze internetdiensten?

Ontdek wat onze internet access, IP transit en internetexchanges oplossingen voor uw organisatie kunnen betekenen. Klik op de onderstaande button om hier meer over te lezen. 

DCspine biedt sinds de introductie van het DCspine platform betrouwbare internet access. Dit is een veelgebruikt product op datacenters voor vele redenen. Als primaire internet feed, voor redundantie naast een andere internetprovider of als out-of-band oplossing.

Compleet portfolio van internetdiensten 

Als connectivity platform en belangrijke partner van vele IT partijen, is het van groot belang om een compleet portfolio aan diensten aan te bieden. We merken dat de vraag om de hoogste kwaliteit internetdiensten toeneemt en daarom investeren we verder in ons internet portfolio. Dit is nu uitgebreid van 1 enkelvoudige internet access propositie naar een compleet portfolio van 4 diensten: enkelvoudige en redundante internet access en enkelvoudige en redundante IP transit.

Om dit mogelijk te maken hebben we geïnvesteerd in onze internet backbone en hebben deze compleet vernieuwd. Er zijn 2 nieuwe core routers geplaatst en er is beschikbaarheid van een krachtige aantal uplink providers, alsmede directe peering via AMS-IX. Daarnaast zijn er met het ontwikkelen van de 4 internetdiensten diverse nieuwe mogelijkheden beschikbaar gemaakt, zoals naast IPv4 ook IPv6 IP adressen.

Het volledige internet portfolio is uniform beschikbaar in al onze +70 datacenters in Nederland met de gebruikelijke kenmerken van DCspine: betrouwbaar, flexibel, snel en met hoog gebruiksgemak. Daarnaast bieden we korte lijnen naar technische support en zijn we 24x7 bereikbaar.

Als u meer wilt weten over onze mogelijkheden op het gebied van internet access en IP transit kunt u contact opnemen met sales@dcspine.nl of hieronder het contactformulier invullen.

Meer weten over internet en IP transit diensten?