Portal
Oplossingen

Interconnection

Rechtstreeks en privé uitwisselen van data zonder uit te hoeven breiden met eigen apparatuur naar een nieuw datacenter

Neem contact op
Interconnection
BESPAAR RUIM 1000,- EURO PER JAAR

Tijdelijke Promo - Profiteer nu van een kosteloze DCspine Poort

Via de onderstaande button komt u op de speciale promo pagina waar u meer informatie vindt over onze tijdelijke actie. Profiteer nu en vraag direct de gratis DCspine Poort aan.

Goede en betrouwbare connectiviteit vormt het fundament van uw ICT-infrastructuur. Alleen wordt die infrastructuur met de dag complexer. Hoe zorgt u ervoor dat uw organisatie ook in de toekomst rechtstreeks, privé en veilig gegevens kan uitwisselen? Met Interconnection.  

Kies ook voor snelle, betrouwbare verbindingen

Met Interconnection zet u betrouwbare, rechtstreekse verbindingen op met de serviceproviders van third party applications. Hierdoor wordt uw (vertrouwelijke) data niet over het publieke internet verstuurd. Daarnaast bespaart u op additionele investeringen en brengt u in zeer korte tijd verbindingen tot stand. Doordat honderden netwerken, serviceproviders en cloudaanbieders op het DCspine-netwerk zijn aangesloten, is de keuze gigantisch. 

Toegang tot publieke en private cloudleveranciers

Via de aan het DCspine-platform verbonden datacenters heeft u toegang tot alle belangrijke (inter)nationale serviceproviders en publieke- en particuliere cloudleveranciers (zoals SaaS-applicaties, remote backup, VoiP en IP Transit).

Samenwerking leidt tot efficiëntie en bredere dienstverlening

We bieden een breed dienstenportfolio om aan al uw wensen en (toekomstige) behoeften te voorzien. Daarnaast helpen we u bij het organiseren en combineren van de door u geselecteerde diensten binnen uw eigen ICT-infrastructuur. We verbinden u rechtstreeks met ons platform en dat geldt ook voor aanvullende diensten zoals anti-DDos-, IP-Transit- en peeringservices én een ruim aanbod van partnerservices. Doordat we vraag en aanbod samenbrengen op een kwalitatief hoogwaardig platform kunt u zich vrij bewegen in een dynamische markt.

  • Eenvoudige, rechtstreekse en veilige aansluiting op een met DCspine verbonden serviceprovider;
  • Opties op maat door de samenvoeging van verschillende clouddiensten;
  • Flexibele contractvoorwaarden (geen langetermijnverplichtingen).
Contact

Meer weten over onze interconnectiviteitoplossingen?

We vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek.