Portal
Diensten

CloudHub MatrixMind

Integrale hybride- en multicloudstrategie met flexibiliteit

Neem contact op
cloudhub
Contact

Koppel eenvoudig en snel met de cloud diensten die u nodig heeft

Het platform dat connectiviteit tussen datacenters net zo gemakkelijk maakt als binnen één enkel datacenter.

U heeft behoefte aan een integrale hybride- en multicloudstrategie zonder in te leveren op flexibiliteit. Zo wilt u zelf kunnen bepalen of, en in welk tempo, u bijvoorbeeld naar de privé of publieke cloud migreert. Daarnaast wilt u de mogelijkheid behouden om weer (gedeeltelijk) terug te gaan. Of van aanbieder te wisselen. Met MatrixMind heeft u het beste van twee werelden.

Continue optimalisatie

MatrixMind is expert in het inrichten van uw hybride- en multicloudarchitectuur. We brengen alles samen op een schaalbaar platform van waaruit u en/of uw ICT-partners gecontroleerd uw multicloudlandschap verder kunnen uitbouwen. Zo gaan continue optimalisatie en beheersbare kosten hand in hand.

Gecontroleerd uitbouwen

Door uw datacenterlocatie te verbinden, kunt u het platform eenvoudig uitbreiden met colocatiefaciliteiten, connectiviteit, de privé cloud en alle IaaS-, PaaS- en SaaS-diensten van de toonaangevende publieke cloudaanbieders. Nationaal én internationaal. Uw hybride cloudarchitectuur is ontsloten door privéverbindingen en een veilig end-to-end privénetwerk.

  • Op basis van privéverbindingen (inclusief Microsoft Azure en AWS-landingzones);
  • Continue optimalisatie;
  • Beheer van meerdere cloudsystemen;
  • Automatisering;
  • Oplossingen voor kostenbeheersing.
Contact

Meer weten over onze cloud oplossingen?

We lichten ze graag toe in een persoonlijk gesprek.