Portal
Oplossingen

Connectiviteit

De basis voor een solide futureproof IT netwerk.

Neem contact op
Connectiviteit_Oplossingen
Portal

Krijg toegang tot een betrouwbaar en redundant netwerk tussen datacenters en naar de cloud

Het platform dat connectiviteit tussen datacenters net gemakkelijk maakt als binnen één enkel datacenter.

Netwerken worden complexer en de functionaliteit ervan wordt steeds verder geautomatiseerd. Tegelijkertijd stelt u steeds hogere eisen aan de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en het gebruiksgemak van uw netwerk. Hoe garandeert u de veilige transport van continue datastromen tussen en naar netwerken? Met een snel, stabiel en betrouwbaar ICT-netwerk.

Solide netwerkoplossingen

Connectiviteit vormt de verbindende schakel tussen alle ICT-diensten. Daarbij draait het om een snel, veilig en efficiënt netwerk. Of dat nu de cloud, mobiel, WAN of LAN is, u wilt altijd kunnen rekenen op dezelfde optimale gebruikerservaring. Dat kan alleen door solide netwerkoplossingen te realiseren in externe datacenters. Daarom organiseren we zowel uw datacenterinterconnectiviteit als uw cloudconnectiviteit.

Waarborg de continuïteit van uw bedrijf

Om de continuïteit van uw bedrijfsprocessen te waarborgen is betrouwbaarheid binnen uw ICT-domein essentieel. We kunnen u die betrouwbaarheid bieden, omdat we over een volledig redundant netwerk beschikken en eigen privéverbindingen kunnen realiseren tussen datacenters en naar de cloud toe. De (vertrouwelijke) data die u stuurt en ontvangt gaat dus niet over het onbeveiligde openbare netwerk.

Partner Ecosysteem

We bieden een breed dienstenportfolio om aan al uw wensen en (toekomstige) behoeften te voorzien. Daarnaast helpen we u bij het organiseren en combineren van de door u geselecteerde diensten binnen uw eigen ICT-infrastructuur. We verbinden u rechtstreeks met ons platform en dat geldt ook voor aanvullende diensten zoals anti-DDos-, IP Transit- en peeringservices en een ruim aanbod van partnerservices. Doordat we vraag en aanbod samenbrengen op een kwalitatief hoogwaardig platform kunt u zich vrij bewegen in een dynamische markt.

Contact

Meer weten over onze connectiviteitsoplossingen?

We lichten ze graag toe in een persoonlijk gesprek.